Våre dansestiler

MOVE Allstyle

MOVE Allstyle

MOVE Allstyle er en dansetime hvor vi blander inn elementer fra flere av de ulike dansestilene. Bl.a. hiphop, jazz, moderne og underkategorier derunder som show, musikal o.l.

Elevene får lære flere ulike dansestiler og musikksjangre å kjenne, så dette er en morsom og fartsfylt time som passer for alle som liker å danse.

Barnedans

Barnedans

Barnedans er for de minste og er en blanding av lek og elementer fra ulike dansestiler.

Gjennom lek og moro lærer barna å bruke kroppen, de lærer å bevege seg til musikk, bli kjent med de grunnleggende elementene i klassisk ballett og å være sammen i gruppe.

Hiphop

Hiphop

Stilart som oppstod i gatemiljøet i USA, og har siden utviklet seg i mange retninger: Popping, 
locking, funk, electric boogie, new style, krumping etc. Timen består av oppvarming, styrke, uttøying og mange kule dansekombinasjoner.

Hip hop er en relativt ny dansestil sammenlignet med alle de andre stilene og den er derfor i stadig utvikling.

Moderne

Moderne

Tar utgangspunkt i kroppens naturlige bevegelsesmønstre. Her bruker en hele kroppen på en dynamisk måte slik at en oppnår avstemte men også energiske bevegelser.

Teknikken utnytter tyngdekraften og en lærer forståelse av motsetninger i bevegelse og dynamikk. Spennende og annerledes trinn- og dansekombinasjoner.

Jazz

Jazz

En fartsfylt dansestil til tidens popmusikk. Vi gjør oppvarming, trener på teknikk, 
lærer dansekombinasjoner, tøyer og styrker.
 Det finnes flere stilarter innen jazzdans, bl.a. lyrisk jazz, streetjazz, musical og show, og vi vil komme innom alle disse stilartene.

Dette er i dag den vanligste danseformen i bl.a. revyer, musikaler og musikkvideoer.

Klassisk

Klassisk

Klassisk ballett er basisen for all scenisk dans, og er dermed essensiell for de som virkelig ønsker stor fremgang i alle dansens sjangre.
 Meget bra trening for kroppsholdning og kroppsbeherskelse.

Tradisjonen tro fokuseres det på teknikk, smidighet, styrke, eleganse og balanse. Vi lærer posisjoner, retninger, piruetter, hopp, stilarter, takt og rytme. 
De aller yngste har fortsatt noe lek integrert.

Vi trener ikke med tåsko før god og riktig teknikk er etablert og føttene er ferdig utvokste.

Gå til påmelding